Ons team

Ontmoet het team van Veilig en Vertrouwd.

Ontmoet het team van Veilig en Vertrouwd.

Zo werkt het
Externe vertrouwenspersoon voor jouw organisatie
Janine is een vrouw met halflang donkerblond haar en een blauw shirt.
Janine
Vertrouwenspersoon Gelderland
Vanuit mijn motto “leven en werken door, voor & met energie” wil ik er als extern vertrouwenspersoon zijn voor medewerkers die zich onveilig of onprettig voelen op de werkvloer. Tijdens het opvanggesprek zorg ik ervoor dat de medewerker verbinding en respect ervaart. Hierdoor wordt vertrouwen en ruimte gevoeld dat leidt tot een passende oplossing die energie geeft. Mijn werkervaring als adviseur, coach en therapeut breng ik hierin mee, net als mijn oprechte interesse in ieder mens!
Marije is een vrouw met lang donkerblond haar en een halve staart. Witte halsketting.
Marije
Accountmanager
Een veilige werkplek gun ik iedereen. Er spelen vaak (stiekem) meer dingen in een organisatie dan je in eerste instantie denkt. Op allerlei vlakken. Hier kan een extern vertrouwenspersoon uitkomst bieden. Uiteindelijk is het voor alle partijen fijn als iedereen lekker in zijn (werk-)vel zit. Ik help je hierin graag verder.
Sjakkelien is een vrouw van middelbare leeftijd, kort grijzig haar, bruine ronde bril. Ze draagt een blauwe blouse.
Sjakkelien
Noord-Holland en Midden Nederland
Wanneer medewerkers een situatie als ongewenst of onprettig ervaren, kunnen ze bij mij hun verhaal kwijt en zoeken we samen naar een oplossing. Ik vind het belangrijk dat de sfeer op de werkplek ontspannen is, dat medewerkers gezien en gehoord worden, er respectvol met elkaar omgegaan wordt. Mijn ervaring als hulpverlener, leidinggevende en coach neem ik mee om melders zó te ondersteunen dat ze weer verder kunnen.
Frisan extern vertrouwenspersoon via Veilig en Vertrouwd
Frisan
Eigenaar en administratie, kantoor Veenendaal
Gedreven om kwaliteit te bieden tegen een goede prijs. Door mijn affiniteit met helpen en begeleiden van mensen op professioneel vlak tot de conclusie gekomen dat de wereld van vertrouwenspersonen beter en goedkoper kon.
Veilig en Vertrouwd
Bianka
Regio Arnhem-Nijmegen
Ik heb ruime ervaring op het gebied van organisatie, management en gezondheid in bedrijven; groot of klein, profit of non-profit, industrie of zorg. Mijn ervaring zet ik als extern registervertrouwenspersoon in om melders op te vangen en je te begeleiden om de situatie op te gaan lossen. Gesprekken voer ik bij voorkeur buiten, in de natuur, dat praat en luistert gemakkelijk.
Veilig en Vertrouwd
Jos
Vertrouwenspersoon Gelderland
Ik heb diverse functies binnen zorgorganisaties gehad. Inmiddels heb ik de leeftijd bereikt waarop ik niet meer fulltime aan de slag hoef. Maar ik wil graag de (mensen) kennis die ik heb opgedaan blijven gebruiken. Dat kan in de functie van extern vertrouwenspersoon perfect. Zo blijf ik actief.
Extern vertrouwenspersoon Veilig en Vertrouwd: Jose
José
Vertrouwenspersoon Noord Holland
Het vervullen van de rol van vertrouwenspersoon geeft mij na ruim 25 jaar nog steeds voldoening. Melders opvangen, naast hen staan en de nodige veiligheid bieden om belemmeringen te overwinnen om hun volledige verhaal te doen en emoties te tonen, is mijn kracht. Ik zie dit als de belangrijkste stap om mensen op weg te helpen bij het vinden van een voor hen passende oplossing.
Najat is een vrouw van middelbare leeftijd. Ze draagt een donkerblauwe hoofddoek. Ze draagt een shirt met blauwe bloemen.
Najat
Vertrouwenspersoon Zuid Nederland
Als externe vertrouwenspersoon bied ik een luisterend oor en praktische hulp. Mijn aanpak is empathisch en gericht op oplossingen. Ik ben toegewijd aan het creëren van een veilige en respectvolle omgeving in elke situatie. Het opbouwen van vertrouwen en het centraal stellen van de behoeften van de persoon die zich meldt, zijn kernpunten in de ondersteuning die ik bied.
Halima is een vrouw met lange bruine haren, een bril en een glimlach
Halima
Vertrouwenspersoon Noord Brabant/Gelderland
Tijdens mijn jaren als ondernemer in de sportbranche onderhield contacten met verschillende individuen. Ik heb van nature de eigenschap om een ontspannen en vertrouwde sfeer te creëren, waarin mensen zich vrij voelen om hun gedachten en gevoelens te delen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de dynamiek van organisaties en de manier waarop deze worden geleid. Deze eigenschappen vormden een logische basis voor mij om een vertrouwenspersoon te worden.
Zuzanna is een vrouw met lange blonde haren en een zwart shirt.
Zuzanna
Vertrouwenspersoon Noord Nederland
Als gecertificeerd vertrouwenspersoon en opleidingscoördinator werk ik met veel plezier met en voor mensen. In mijn werk word ik gedreven door mijn rechtvaardigheidsgevoel en nieuwsgierigheid. Ik vind het belangrijk om naar situaties te kijken vanuit verschillende oogpunten. Ik ben er voor de medewerkers en voor de organisaties, want in een gezonde organisatie worden mensen gehoord en gezien. Ik doe waar ik goed in ben: ondersteunen en mensen verbinden, vooral waar cultuurverschillen en taalbarrières in de weg staan.
Extern vertrouwenspersoon bij Veilig en Vertrouwd Steven
Steven
Eigenaar en Gecertificeerd vertrouwenspersoon
Mijn doel met Veilig en Vertrouwd is om alle hobbels weg te nemen voor medewerkers van bedrijven om met een vertrouwenspersoon in contact te komen. Het is vaak al een grote stap voor mensen om iets met hun probleem / issue te doen, laten wij het om die reden verder niet moeilijker voor ze maken, maar ze uitnodigen hun verhaal te doen. De medewerker staat bij ons op 1.
Mariska is een vrouw met lang donkerbruin haar, een donkerblauwe blazer en een wit t-shirt.
Mariska
Vertrouwenspersoon Zuid en Midden Nederland
Als LVV-geregistreerde Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit, en ervaren Mediator, ben ik toegewijd aan het creëren van een veilige en respectvolle werkomgeving. Met een achtergrond in het begeleiden van organisaties bij complexe interne uitdagingen, bied ik ondersteuning aan individuen die te maken hebben met ongewenst gedrag en integriteitskwesties. Ik streef ernaar een brug te slaan tussen werkgevers en werknemers door middel van effectieve communicatie, conflictbemiddeling en het bevorderen van een gezonde werkcultuur.
Laura is een vrouw met lang blond haar en een halve staart. Ze draagt een beige blouse.
Laura
Vertrouwenspersoon 't Gooi e.o.
Iedereen heeft recht op een veilige werkomgeving. In mijn carrière heb ik vaak onrecht meegemaakt vanaf de zijlijn, deze ervaringen kan ik nu inzetten in mijn rol als extern vertrouwenspersoon. Door middel van een luisterend oor te bieden en de medewerker in zijn kracht te zetten werken we naar een passende oplossing.
Maarten is een man in een net grijs pak en een witte blouse
Maarten
Noord en Zuid Holland
Een veilige werkomgeving is een recht, en daar strijd ik voor. Heb je het idee dat er iets gebeurt wat gewoon niet OK is: aarzel niet maar neem contact op om het te bespreken. Samen bekijken we hoe en of we er verder gevolg aan geven. Als ondernemer, bestuurder, jurist, en mediator: ik ben zakelijk en persoonlijk, dat werkt goed samen.
Rachel is een vrouw met lang opgestoken donderblond haar, ze draagt een blouse met bloemerjes. De foto is zwart wit.
Rachel
Vertrouwenspersoon Midden Nederland
Geconfronteerd worden met ongewenste omgangsvormen of integriteitskwesties betekent vaak veel voor iemand. Ik ga in gesprek om zonder oordeel te luisteren en samen te bedenken welke vervolgstappen mogelijk zijn. Ik geloof erin dat een gezonde relatie tussen werkgevers en werknemers de basis is voor werkgeluk en succes en lever daar graag mijn bijdrage aan.
Ufuk is een man met zwart haar en een rood geruiten blouse
Ufuk
Vertrouwenspersoon Zuid Nederland
Voor mij - als mens en vanuit mijn vak - is het van het allergrootste belang dat ik de ander kan helpen door er te zijn, luisteren, om mee te sparren en indien gewenst te adviseren. Men kent mij als warm, zorgzaam en makkelijk te benaderen en dat is terug te zien in mijn werk. Erover praten helpt altijd; je bent niet alleen. Ik hoop van je te horen!
Harry is een man met grijzend haar en een blauw vest met een rits.
Harry
Vertrouwenspersoon Zuid Holland
Als vertrouwenspersoon ga ik naast je staan en ondersteun je. Samen zoeken we naar de mogelijkheden om hetgeen jou overkomt zo snel mogelijk te stoppen. Alles wat we bespreken blijft uiteraard vertrouwelijk. Pestgedrag en intimidatie kunnen je als slachtoffer flinke psychische klachten bezorgen; als je jezelf als zodanig herkent wacht dan niet langer en zet die stap om hulp te zoeken. Ik wil je daarbij graag van dienst zijn.
Veilig en Vertrouwd
Bert
Vertrouwenspersoon Amersfoort e.o.
Niemand wil gedoe in zijn leven en op zijn werk. Door de jaren heen heb ik heel wat voorbij zien komen. Soms is het gedoe zelfs ernstig. Mijn passie is om mensen in hun kracht zetten. Door jou zonder oordeel tevoorschijn te luisteren ontvang je nieuw perspectief waardoor je weer moed gaat krijgen om de voor jou wenselijke volgende stap te zetten. Welkom.
Extern vertrouwenspersoon bij Veilig en Vertrouwd: Joelle
Joelle
Vertrouwenspersoon Rotterdam e.o.
Met mijn opgedane kennis en vaardigheden op het gebied van conflictbemiddeling, coaching en kennis van wet- en regelgeving weet ik als vertrouwenspersoon goed welke paden een medewerker kan bewandelen in een vaak emotioneel ingewikkeld proces. Daarnaast ken ik ook de belangen van werkgevers om een professioneel en adequate sparringpartner te hebben die de slagen van de spreekwoordelijke zweep kent.
Veilig en Vertrouwd
Patty
Vertrouwenspersoon Utrecht e.o.
Ik ben vertrouwenspersoon geworden omdat het heel belangrijk is dat mensen die werken in een bedrijf, voor een organisatie of instelling bij iemand terecht kunnen voor een vertrouwelijk gesprek, wanneer er dingen gebeuren die hun werkplezier of functioneren beïnvloeden. Je besteed vele uren van je beschikbare tijd aan je werk. Als die uren niet plezierig zijn is dat voor jou niet alleen erg jammer maar ook heel vervelend. Dus zit je ergens mee: doe er iets aan en praat erover!
Veilig en Vertrouwd
Anne
Vertrouwenspersoon Nijmegen/Haarlem e.o.
Vanuit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot iemand waar je vertrouwelijk mee kunt praten. Ik zet mij daarom met heel mijn hart in voor het creëren van een veilige werkomgeving voor iedereen, zowel voor werkgever als werknemer. Ik bied jou een luisterend oor, advies en een veilige omgeving.
Veilig en Vertrouwd
Hamza
Vertrouwenspersoon Noord/Zuid Holland
Ik ben 42 jaar en woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Amsterdam. Momenteel ben ik als procesregisseur werkzaam bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hiernaast ben ik ook werkzaam als vertrouwenspersoon. Ik zet me in voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor of ondersteuning nodig hebben bij ongewenste omgangsvormen of integriteitsschendingen.
Meer informatie ontvangen?

Wij hechten grote waarde aan het beschermen van je persoonsgegevens. Daarom maken we zeer beperkt gebruik van cookies. Lees onze Cookie Policy.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet